Log in

Een goedgeplaatste, anonieme bron bevestigde in een rapport aan Machinima dat Sony een bundel met de PlayStation 4 (PS4) en PlayStation Vita (PSVita) zou gaan uitbrengen. Eind dit jaar, rond de release van de PlayStation 4, zouden de twee producten samen voor 500 dollar in de Amerikaanse schappen liggen. Over een vergelijkbare Europese actie is vooralsnog niets bekend.

Op het moment van schrijven kost de PSVita 250 euro in de retail en de PS4 zal rond de 400 euro gaan kosten. Met deze aankondiging zou er voor de liefhebbers een grote besparing zijn op de aankoop van beiden consoles. Geruchten over een dergelijke actie deden al langer de ronde. Sony heeft nog geen officieel statement over de geruchten naar buiten gebracht.

Sony heeft al eerder aangekondigd dat er een grote samenwerking zou zijn tussen de PS4 en de PSVita. Zo kunnen alle PS4 games gespeeld worden op de handheld console en kan bij speciaal geprogrammeerde games de PSVita gebruikt worden als controller, vergelijkbaar met de GamePad van de Nintendo Wii U.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie