Log in

Wat leek te beginnen als een groots opgezette en volledig absurde 1 april grap, lijkt Ubisoft uiteindelijk geen windeieren te hebben gelegd. De stand-alone DLC voor Far Cry 3 is inmiddels meer dan een miljoen keer over de digitale toonbank gegaan.

Far Cry 3 verraste eind 2011 vriend en vijand met zijn hoge kwaliteit graphics en gameplay. De neon en laser overgoten eerbetoon aan de jaren ’80 DLC spin-off die een half jaar later aangekondigd was, blijkt even populair. Zo populair zelfs, dat Ubisoft overweegt een boxed versie te maken zodat de game niet meer een download only game is, in een poging om een groter publiek te bereiken.

Head honcho van Ubisoft; Yves Guillemot vertelde in een interview met Game Informer: “misschien dat we in de nabije toekomst een retail versie maken om net dat beetje extra te bereiken.” Tevens liet hij weten dat deze wijze van verkoop iets is wat we vaker kunnen gaan verwachten van Ubisoft: titels die beginnen als download only, later uitbrengen op disk. Dit zou de deur kunnen openen voor creatievere projecten zoals Blood Dragon wanneer het een kleiner financieel risico vormt voor het bedrijf.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie