game nieuws Log in

Nadat eerder al aangekondigd werd dat de derde episode van Before the Storm op 20 december zou verschijnen, is er deze maand nu nog meer om naar uit te kijken voor fans van Life is Strange. De episodische adventuregame van Dontnod krijgt deze week namelijk een mobiele versie.

De eerste drie episodes van Life is Strange zijn vanaf donderdag 14 december beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Het gaat daarbij om een versie met verbeterde graphics en geïntegreerde touchscreen controls. De laatste twee afleveringen zijn ergens in het eerste kwartaal van 2018 ook beschikbaar voor mobiele apparaten. De episodes kunnen los of als bundel aangeschaft worden.

Naast de mobiele versie verschijnt later deze maand ook de derde en laatste episode van de Life is Strange-prequel Before the Storm. De eerste episode van deze prequel verscheen in augustus van dit jaar. Bovendien werkt ontwikkelaar Dontnod momenteel hard aan een vervolg voor de game. Wanneer we Life is Strange 2 kunnen verwachten, is op dit moment nog niet bekend.Meer weten:

Lees hier al het Life is Strange nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *