game nieuws Log in

Super Mario Run | Pixel Vault

Met de onthulling van de iPhone 7 had Apple nog een opvallende aankondiging: de eerste Mario-game op een smartphone. De onthulling van Super Mario Run heeft echter wel consequenties voor andere titels. De mobiele games van Fire Emblem en Animal Crossing zullen namelijk doorschuiven naar 2017.

Nintendo had verschillende games gepland staan voor het einde van het jaar wat betreft smartphones, maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. Met de ontwikkeling van Super Mario Run zijn andere games doorgeschoven, zo blijkt uit een persbericht:

Nintendo wil de eerder aangekondigde games binnen de Animal Crossing- en Fire Emblem-serie voor het einde van maart 2017 op de markt brengen.

In een verdere vraag door IGN blijkt dat het voor Nintendo vooral een logische keuze was om eerst Mario te doen:

Gebaseerd op verschillende factoren leek het ons logischer om Super Mario Run te lanceren voor de andere twee titels. De Animal Crossing- en Fire Emblem-game voor mobiele platformen zullen wel lanceren voor het einde van het fiscale jaar: 31 maart 2017.

Naast de onthulling van Super Mario Run kondigde Nintendo en Niantic Inc gisteren ook aan dat Pokémon GO naast de GO Plus ook een dedicated app gaat krijgen voor de Apple Watch.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *