Microsoft’s Hololens komt naar E3

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Microsoft’s Hololens komt naar E3

Microsoft heeft aangegeven dat hun persconferentie op de E3 anders wordt dan voorgaande jaren. Daarnaast wil Microsoft ook nog veel aandacht besteden aan hun Hololens. Onduidelijk is of dat tijdens hun persconferentie zal zijn, of op de beurs zelf.

Op de pas geopende website voor Microsoft’s Hololens is te lezen dat ze niet kunnen wachten om meer te laten zien op E3.  In wat voor vorm moeten we dat verwachten? Gaat Microsoft een uitgebreide demonstratie laten zien tijdens hun persconferentie? Ze hebben aangegeven minder tijd te gaan besteden aan de titels van third-party ontwikkelaars, dus ze moeten iets uit eigen stal halen om de tijd mee te vullen. De Hololens zou dan ook in het middelpunt van de belangstelling kunnen komen staan. Daarnaast is het ook nog mogelijk dat de Hololens op de showfloor staat zodat mensen het zelf kunnen proberen.

Microsoft pakt groots uit met de Hololens: er is al een partnerschap aangekondigd met indie-game-engine maker Unity Technologies. De samenwerking met Unity zal er in ieder geval voor zorgen dat het een groot draagvlak krijgt voor indie-titels. Wat Microsoft in petto heeft met de Hololens en hun “minder traditionele” persconferentie zal bekend worden op E3, die plaatsvindt van 16 tot 18 juni.