Log in

Microsoft studio’s vice president Phil Spencer vertelde in een Podcast dat op de Gamescom in Keulen er een nieuwe exclusive zal worden aangekondigd voor de Xbox One. Volgens spencer zal Microsoft het op de Gamescom hebben over “de grootste europese serie die er is”. De Gamescom vind plaats van 21 tot 25 Augustus in de Koelnmesse te Keulen.

“We gaan een korte presentatie geven met wat nieuws en we gaan het o.a. hebben over een unieke exclusive die naar het platform komt. We gaan praten over de grootste franchise van Europa en misschien wat interessante dingen. Wij hebben wel wat te melden maar de meeste tijd zal gaan naar de pers om met de ontwikkelaars en met hun spellen bekend te worden” aldus Spencer. “Ons standpunt is dat deze platformen voor games zijn en we willen de pers tijd geven met de games”.

Naast de persconferentie zullen er ook demo’s speelbaar zijn op de Xbox One tijdens de Gamescom. Spencer: “Het gaat eigenlijk de eerste keer op grote schaal zijn dat consumenten met de Xbox One aan de slag kunnen. Het wordt geweldig. Onze crew en de third party ontwikkelaars zijn hard bezig om de stand in te richten. De grootste stand die we ooit gehad hebben.”

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie