Log in

Microsoft heeft afgelopen nacht een nieuw systeem geïntroduceerd voor één van haar meest populaire franchises, Forza Motorsport. Het Forza Rewards-systeem zal spelers belonen voor hun progressie in Forza-games sinds Forza Motorsport 2.

Spelers die ooit aan de slag zijn gegaan met Forza 2, 3, 4 of Horizon kunnen aan de slag met het systeem. Het systeem kijkt naar de prestaties in-game en behaalde achievements, welke worden vertaald naar een globaal punten-totaal. Op basis van het aantal verdiende punten kunnen spelers weer beloningen krijgen in de vorm van in-game valuta, munten en wagens. Daarnaast kunnen de statistieken tussen spelers vergeleken worden.

Met de lancering van Forza Motorsport 5 in het vooruitzicht is het niet vreemd dat Microsoft de service nu lanceert. De verwachting is dan ook dat we meer functies zullen gaan zien zodra de nieuwe game voor de Xbox One zal worden gelanceerd. Het is overigens niet de eerste keer dat Microsoft een dergelijk systeem lanceert; met Halo Waypoint kunnen spelers hun progressie sinds Halo 3 bijhouden.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie