game nieuws Log in

Metal Gear Survive | Pixel Vault

Vanaf vandaag kunnen spelers aan de slag met de bèta van Metal Gear Survive. Deze open bèta is beschikbaar gesteld voor PlayStation 4 en Xbox One.

In december werd al aangekondigd dat de open bèta eraan zit te komen, maar vanaf vandaag tot en met 22 januari kan iedereen de nieuwste Metal Gear dus uitproberen. De bèta is via de PlayStation Store en Microsoft Store te downloaden. Het hoofddoel voor de ontwikkelaars is vooral het testen van de co-op-modus voordat de game in de schappen ligt op 22 februari.

Tijdens de bètaperiode zijn er drie speelbare missies beschikbaar die verspreid over twee gebieden te spelen zijn. Wrecked Base en Desert Mine zijn de namen van deze gebieden. De vooruitgang die spelers doormaken tijdens de bètaperiode wordt echter niet opgeslagen voor de volledige game. Wel krijgen spelers in-game beloningen waaronder een Fox Hound 2 name plate, een Metal Gear Rex Head en een bandana.

Metal Gear Survive is een spin-off en wijkt behoorlijk af van de hoofdgames. Zo is er weinig verhaal en is de gameplay flink anders. In Survive is het de bedoeling dat soldaten in groepsverband hun hoofdbasis verdedigen tegen allerlei monsters. De game ligt op 22 februari in de winkels.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *