Log in

Hideo Kojima, de man achter de Metal Gear serie, meldde vandaag in een aantal Twitter berichten dat hij de personages in Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain erotischer wil vormgeven. Dit om cosplay (het verkleden als bekende figuren uit de popcultuur) van de game serie te promoten.

“Ik heb art director Yoji Shinkawa de opdracht gegeven om de karakters er erotischer uit te laten zien, en hij heeft het goed gedaan. Recentelijk ben ik de karakters meer zo gaan vormgeven. Ik creëer de setting van het personage op een diepere manier. Hoe hij/zij vroeger leefde, de naam, de stijl, favoriete uitspraken, mode, actie, alles om een karakter meer er uit te laten springen” aldus Kojima op zijn Engelse Twitter account. “Het uiteindelijke doel is dat de speler wil gaan cosplayen en dat de actiefiguren meer gaan verkopen”.

Een nieuw personage genaamd Quiet die haar introductie maakte tijdens de Metal Gear Solid 5 trailer op de E3 dit jaar heeft volgens Kojima al een aantal vragen met betrekking tot cosplay mogelijkheden opgeroepen. Hoewel hij aanvankelijk terughoudend was over eventuele cosplay van het nieuwe karakter postte hij wel later beelden van een eventueel mogelijk kostuum voor geïnteresseerden.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie