Meer uitbreidingen voor Final Fantasy XV

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Meer uitbreidingen voor Final Fantasy XV

Final Fantasy XV is inmiddels alweer een jaar te spelen. Dat Square Enix nog lang niet klaar is met de game blijkt uit de uitbreidingen die al zijn uitgebracht en de uitbreidingen die er nog aan zitten te komen.

Final Fantasy XV heeft al twee uitbreidingen op zijn naam staan en in december komt de derde uitbreiding genaamd Ignis uit. Deze drie uitbreidingen waren al bij de release aangekondigd. Square Enix heeft echter meer uitbreidingen gepland voor 2018. Tijdens een stream gaf game director Hajime Tabata aan dat hij op zijn minst nog drie uitbreidingen wil uitbrengen.

Verdere details kon Tabata nog niet geven. Wel liet hij los dat de eerste uitbreiding focust op Ardyn. Met de nieuwe uitbreidingen is het wederom de bedoeling om de wereld van Eos verder uit te diepen. Meer informatie rondom de uitbreiding volgt aan het einde van dit jaar.

Begin november bracht Square Enix de multiplayer expansion Comrades uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding Ignis wordt op december 13 verwacht.