game nieuws Log in

Steam

Eerder deze week kregen we al heel kort iets te zien van Steam.tv, de nieuwe streaming service van Steam. Later bleek het om een ongelukje te gaan, waardoor de site weer heel snel offline werd gehaald. Nu is de site weer terug, ditmaal volgens planning, en hebben we meer informatie over de streaming service.

Steam.tv is nu officieel gelanceerd en dat geeft ons meer informatie over wat we in de toekomst kunnen verwachten en wat Valve met de streaming service wil bereiken. Vooralsnog is er maar één stream die we kunnen kijken op de website en dat is de livestream van de Dota 2 Internationals 2018. Vooralsnog is er geen sprake van reclames die worden afgespeeld tijdens het kijken van de stream. Daarnaast is het de bedoeling dat particuliere streamers in de toekomst ook gebruik kunnen maken van Steam.tv als een streaming platform.

Natuurlijk is er ook een chat, maar als je geen zin hebt in het gewauwel van mensen die je niet kent, kun je met je Steam-account inloggen en zo een privéchat organiseren met je vrienden. Zo kun je samen kijken en in hetzelfde venster praten. Tot slot ziet het er naar uit dat Steam.tv in de toekomst alleen games gaat ondersteunen die ook via Steam verkrijgbaar zijn.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *