Meer details onthuld van nieuwste update Evolve

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Meer details onthuld van nieuwste update Evolve

Als onderdeel van het Shear Madness event van Evolve, die sinds kort Evolve: Stage 2 genoemd wordt, komt er een update die nieuwe content biedt voor de titel. 2K en Turtle Rock Studios maakten vandaag meer details bekend over deze update.

Sinds kort is Evolve free-to-play en kreeg daarbij de toevoeging Stage 2 aan diens naam. Sindsdien is de game meer in opspraak dan ooit te voren, met name doordat ontwikkelaar Turtle Rock Studios steeds met nieuwe updates en uitbreidingen komt. Het Shear Madness event bevat een aantal updates voor de game die in de maand augustus beschikbaar worden gesteld. De nieuwste update draagt de naam Cataclysm, die een map bevat die vol zit met lava.

De ontwikkelaar legt het level uit met wat meer details:

De lucht is gevuld met vlammen, roet en rook die de gehele planeet kunnen omvatten. Gek genoeg, samen met het nieuwe hellevuur, lijkt de planeet een aantal van de Hunters’ helende technologieën overgenomen te hebben, wat te zien is in de effecten op de planeet. Zodra de jacht begint in de Cataclysm zone, zullen zowel Hunters als Monster meteoren uit de lucht zien vallen die schade aanrichten aan hun omgeving. Daar tegenover staan de meteoren die na een crash op de planeet een helend gebied achterlaten die zowel de Monsters als Hunters van dienst kunnen zijn.

De Cataclysm uitbreiding van Evolve is vanaf dit moment te spelen en te zien in de standaard matchmaking. Een andere feature die is toegevoegd is de mogelijkheid om co-op tegen de AI te spelen, waardoor mensen een team kunnen vormen om het tegen de computer op te nemen, iets dat volgens de ontwikkelaar goed van pas gaat komen mocht je willen oefenen met je vrienden, gezien er nog meer updates aan zitten te komen deze maand. In bovenstaande trailer kun je kort de beelden bekijken van het nieuwe level dat vanaf vandaag beschikbaar is.