game nieuws Log in

MediEvil | Pixel Vault

PlayStation haalde vorige jaar de de plannen voor een remaster van de PlayStation 1-titel MediEvil opnieuw uit de kast, maar sindsdien bleef het stil. Tijdens State of Play kwam er gelukkig meer nieuws in de vorm van een verhaaltrailer en een concrete releasedatum.

Zoals we al weten is het hoofdpersonage in deze game de herrezen ridder Sir Daniel Fortesque. Toen hij nog leefde werd het koninkrijk van Gallowmere bedreigd door het demonenleger van de boze tovenaar Zarok. Om hem en zijn achterban te verslaan verzamelde de dappere ridder een leger bij elkaar. Tijdens het gevecht liep het mis en Sir Daniel sneuvelde door een pijl in zijn hoofd. De tovenaar verdween, maar bij zijn terugkeer kwam de dappere ridder weer tot leven en doet hij opnieuw een poging om Zarok te stoppen.

Naast het verhaal zien we in het filmpje ook wat gameplay. Daarin neemt de ridder het op tegen vogelverschrikkers, ondode monsters en pompoen-monsters. De PlayStation 1-klassieker verschijnt op 25 oktober 2019 exclusief voor PlayStation 4.Meer weten:

Lees hier al het MediEvil (2019) nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *