game nieuws Log in

Mass Effect: Andromeda | Pixel Vault

In een interview met PC Gamer heeft Fabrice Condominas, producer van de aankomende Mass Effect, aangegeven dat de sidequests van Mass Effect: Andromeda content zal bevatten die goed aansluit bij het hoofdverhaal. Hiermee wil de ontwikkelaar aantonen dat er geleerd is van de fouten die bij Dragon Age: Inquisition gemaakt zijn.

Producer Fabrice Condominas benadrukt het feit dat spelers het gevoel moeten hebben dat ze nuttig werk aan het doen zijn. In andere games, zoals Fallout: New Vegas, zaten sidequests die je vooral klusjes lieten opknappen voor nietszeggende karakters. Ter inspiratie heeft de ontwikkelaar gekeken naar games zoals The Witcher, waarbij sidequests vaak goed aansluiten op het hoofdverhaal. Belangrijk vindt Condominas dat grotere werelden niet automatisch betekent dat deze ook kwalitatief sterker zijn. De sidequests moeten vooral een goede impact hebben op de speler.

Het nieuwste Mass Effect-deel speelt zich af in het Andromeda-stelsel. De rassen die we kennen uit de voorgaande delen zijn een ruimte-expeditie gestart en jij bent een van de gelukkigen die op onderzoek uit mogen gaan. De reis naar Andromeda vindt plaats tijdens Mass Effect 2 in 2185. Omdat dit een reis van ongeveer 600 jaar is, speelt de game zich lang na de gebeurtenissen van Mass Effect 3 af.

Mass Effect: Andromeda wordt op 23 maart in Europa verwacht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *