game nieuws Log in

Shang-Chi | Pixel Vault

Dat na Avengers: Endgame alles anders gaat zijn is duidelijk. Langzaamaan krijgen we een beter beeld van de zogeheten Phase IV. Een van de nieuwe helden wordt Shang-Chi, en voor zijn film is nu een regisseur gevonden. 

Via The Hollywood Reporter is bekendgemaakt dat regisseur Destin Daniel Cretton (Just Mercy en Short Term 12), de verfilming van Shang-Chi gaat regisseren. Het script wordt verzorgd door Dave Callaham die eerder Spider-Man: Into The Spider-Verse en Wonder Woman 1984 schreef. Met Shang-Chi borduurt Marvel verder op het culturele succes van Black Panther. Shang-Chi is namelijk een Aziatische superheld en de studio lijkt dus nu de Aziatische cultuur in een superhelden-film te verwerken.

In de comics is Shang-Chi een meester in verschillende wushu-gevechtsstijlen. Ook kan hij goed met een nunchaku, jian en gun (stok) omgaan. Later krijgt hij zelfs de kracht om verschillende klonen van zichzelf te creëren.

Een releasedatum is nog niet bekend voor de film, ook zijn er nog geen castleden gevonden. Naar alle waarschijnlijkheid komt de film in 2021 uit.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *