game nieuws Log in

Spider-Man: Into the Spider-Verse

The Hollywood Reporter heeft gemeld dat de regisseurs Phil Lord en Chris Miller bezig zijn om een Marvel-universum voor op tv te creëren. Ze werken hier niet aan voor Disney, maar voor concurrent Sony Pictures TV. Sony is namelijk nog steeds in het bezit van een paar bekende Marvel-personages. 

Lord en Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse en 22 Jump Street) hadden eerder al met 20th Century Fox om tafel gezeten. Deze deal is na de overname door Disney echter niet meer geldig. De miljoenendeal met Sony houdt in dat Lord en Miller comedy- en dramaseries voor tv en streaming mogen maken over Marvel-personages die in het bezit zijn van Sony.

Ook zijn zij als producent aanwezig voor projecten die worden uitbesteed. De personages die onder Sony vallen zijn naast Spider-Man ook vijanden als Venom, Morbius, Black Cat, Silver Sable en alle personages uit Into the Spider-Verse. Momenteel mag Disney’s Marvel het personage Spider-Man lenen van Sony. Welke tv-series er op de planning staan is nog niet bekendgemaakt.

 Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *