game nieuws Log in

Mario Party: The top 100 | Pixel Vault

Uitstel is eerder regel dan uitzondering in de gamesindustrie. Wanneer een releasedatum van een game veranderd wordt, is er dan ook vaak sprake van uitstel. Met Mario Party: The Top 100 bewijst Nintendo dat het ook anders kan. Nadat de Mario Party-bloemlezing eerder al vervroegd was van 28 naar 5 januari, is de game nu nog verder naar voren geschoven. Mario Party: The Top 100 verschijnt al op 22 december.

Mario Party: The Top 100 is alweer de 21e game in de Mario Party-serie. De game komt uit de op de verschillende 3DS-systemen en bevat download play, waardoor er maar één exemplaar nodig is om met z’n vieren een potje te spelen. Ook bevat Mario Party: The Top 100 amiibo-ondersteuning voor de Minigame Island- en Minigame Pack-modus.

Voor deze nieuwe Mario Party selecteerde Nintendo de beste honderd minigames uit de eerdere Mario Party-delen. Hiermee bevat de game een voor Mario Party-begrippen recordaantal minigames. Alle minigames hebben bovendien een grafische poetsbeurt gekregen en de controls zijn geoptimaliseerd voor de 3DS. Met de vervroegde releasedatum van 22 december ligt Mario Party: The Top 100 nog net voor de feestdagen in de winkel.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *