game nieuws Log in

Hoewel de meeste mensen nog een kleine twee weken moeten wachten op No Man’s Sky, zijn er altijd mensen die een game toch eerder in hun handen lijken te krijgen. Toch kwam dit met een hoge prijs: ruim 1300 dollar.

Reddit-gebruiker Daymeeuhn geeft aan dat hij ruim 20 keer meer heeft betaald dan de standaard prijs voor een gelekte kopie van No Man’s Sky. Hij vertelt dat hij de game op eBay zag staan en deze via FedEx naar hem heeft laten versturen. Als bewijs heeft hij een video geplaatst waarin hij laat zien dat hij de game in handen heeft en deze installeert. Er wordt zelfs een fles champagne geopend om het allemaal te vieren.

Natuurlijk is niet iedereen hier blij mee, helemaal nu de gamer ook videobeelden van de game begint te plaatsen. Sean Murray, hoofd van ontwikkelaar Hello Games, heeft dan ook het advies gegeven om deze beelden zo veel mogelijk te vermijden:

Zoals Murray al zegt: doe jezelf een plezier en heb nog twee weken geduld. Op 10 augustus ligt de game in de winkels voor de PlayStation 4, terwijl de pc-versie twee dagen later komt op 12 augustus.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *