game nieuws Log in

Mafia III is straks ook speelbaar als mobiele game, nouja een soort van dan. Mafia III Rivals komt uit voor Android en iOS en is een battle RPG. Het is niet precies duidelijk wat dit nu precies is, maar het thema is uiteraard de onderwereld van New Orleans in de jaren zestig.

2K brengt de mobiele game tegelijk met Mafia III uit op 7 oktober. In Mafia III Rivals kun je een waar maffia-imperium opbouwen en allerlei bazen rekruteren. Het is een multiplayer game en je kunt het dus tegen vriend en vijand wereldwijd opnemen. Overigens hoef je niet bang te zijn voor spoilers, want 2K belooft dat je de fictieve stad New Bordeaux op een heel andere manier gaat zien dan in Mafia III. Dat de game er anders uitziet is evident, aangezien de beste telefoons New bordeaux niet in 3D kunnen renderen.

Het gebeurt steeds vaker dat ontwikkelaars een mobiele app bij de release van een titel uitbrengen. World of Warcraft, Watch Dogs en Gran Turismo 6 brachten allen een app uit waarmee je invloed kunt uitoefenen op de game op pc of console. Mafia III Rivals lijkt echter niet verbonden te zijn met de hoofdtitel en is meer een alternatief spel dat de Mafia-loze uurtjes moet vullen wanneer je van huis bent.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *