Mafia 3 krijgt drie nieuwe DLC-pakketten

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Mafia 3 krijgt drie nieuwe DLC-pakketten

Mafia 3 wordt voorzien van drie nieuwe DLC-pakketten die elk een toevoeging zijn op de huidige verhaallijn. Het eerste pakket zal in maart uitgebracht worden.

De eerste uitbreiding is genaamd “Faster Baby!” en zal in maart beschikbaar zijn. Deze uitbreiding zal volgens ontwikkelaar Hangar 13 voornamelijk draaien om de snelle bolides en epische stunts. De verhaallijn richt zich op het uitschakelen van een corrupte sheriff. Dit zal zich afspelen in een nieuw gebied in New Bordeaux.

De tweede uitbreiding heet Stones Unturned. De protagonist van Mafia 3, Lincoln, speelt hier samen met CIA-agent John Donovan de hoofdrol. Verwacht wordt dat deze uitbreiding in mei wordt uitgebracht.

Tot slot zal de derde uitbreiding van Mafia 3 in juli uitkomen. Deze is genaamd Sign of the Times. Deze laatste uitbreiding zal zich voornamelijk richten op drugs en religie in de binnenstad van New Bordeaux.

Mafia 3 is een open wereld-game die zich afspeelt in 1968 in New Bordeaux. Op 7 oktober 2016 werd de game uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One en pc.