Log in

Sinds afgelopen vrijdag ligt de city building game SimCity ook voor Apple Macintosh in de schappen. Het installeren van de game blijkt echter niet altijd zonder problemen te verlopen. De PC versie van het spel ervaarde eerder dit jaar ook al problemen bij de installatie.

Ontwikkelaar Maxis liet via Twitter weten dat men op de hoogte is van de problemen. Naast installatieproblemen ervaarden sommige spelers ook vervelende bugs, waaronder dat de game enkel gespeeld kon worden in een klein scherm. Maxis verwijst spelers die de problemen ervaren naar de officiële FAQ van SimCity waar een aantal mogelijke oplossingen staan geregistreerd. Daarnaast is er ook een update voor de EA Origin versie uitgebracht die verdere problemen zouden verhelpen. Het is nog niet bekend of inmiddels alle problemen rondom het spel opgelost zijn.

De release van de PC-versie van SimCity eerder dit jaar verliep ook niet vlekkeloos. De verplichting om continue online te zijn zorgden voor overbelaste servers bij de ontwikkelaar. Om de gedupeerde spelers tegemoet te komen zijn toen 8 titels aangeboden door EA waarvan elke speler er een gratis van mocht uitkiezen. Of een dergelijke actie ook aangeboden zal worden aan Apple gebruikers is niet bekend.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie