Lionhead heeft vacatures voor onaangekondigd project

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Lionhead heeft vacatures voor onaangekondigd project

De makers van Black & White en Fable zijn op zoek naar nieuw talent. Op hun website staan nieuwe vacatures die niet verwijzen naar de nieuwe Fable game waar ze momenteel mee bezig zijn. Een ander project lijkt hiermee verraden.

Dat Lionhead bezig is met het nieuwste deel in de Fable reeks genaamd Fable: Legends is al een lange tijd bekend. De studio heeft echter twee nieuwe vacatures op hun eigen site gezet, waarin beide beschrijvingen geen woord wordt gerept over de aankomende fantasy game. De posities betreffen “Senior services engineer” en “Technical Director”.

“Deze positie is voor een nieuwe en ambitieuze titel. We zoeken iemand voor een triple A first party productie.”

Al snel volgde de speculatie dat Lionhead naast Fable: Legends met een nieuw IP bezig zou zijn, want als de posities voor een bestaand project zouden zijn zou er geen reden zijn om zo abstract en geheimzinnig te doen. Dat de studio teruggaat naar hun oude IP Black & White lijkt op dit moment niet voor de hand liggend, al kunnen we ervan uit gaan dat dit project voor de next gen zal zijn. Wellicht kunnen we meer van de studio en deze titel verwachten tijdens de Microsoft press conference op het aankomende E3.