game nieuws Log in

Black Panther | Pixel Vault

Vanaf morgen draait de nieuwste Marvel-film in de bioscopen: Black Panther. Het personage bestaat al in de Marvel comics en heeft dus nu een eigen speelfilm gekregen, net als vele andere Marvel-personages de laatste jaren. Een deel van de Marvel-helden vinden we al terug in Lego Marvel Super Heroes 2 en Black Panther wordt daar binnenkort aan toegevoegd.

Black Panther wordt aan Lego Marvel Heroes 2 toegevoegd middels een DLC-pakket. Het pakket bevat vanzelfsprekend het personage uit de film. Daarnaast komen er een paar extra levels bij, geheel in het thema van de film. Het DLC-pakket komt uit op alle platformen waar Lego Marvel Super Heroes 2 voor beschikbaar is: pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

De nieuwe levels spelen zich af in het koninkrijk Wakanda, waar de film zich ook afspeelt. Net als in de film mag je ten strijde trekken tegen Erik Kilmonger, de slechterik. Het is nog niet duidelijk hoeveel extra speeluren je met de DLC aan de game kunt toevoegen.

Wanneer je een season pass hebt, krijg je de Black Panther-content automatisch tot je beschikking bij release. Anders kost de mini-uitbreiding circa €3,-. Het pakket is vanaf vandaag te downloaden.Meer weten:

Lees hier al het Lego Marvel Super Heroes 2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *