game nieuws Log in

Legion of Doom | Pixel Vault

Helaas nog meer slecht nieuws voor DC-liefhebbers. De film Legion of Doom is geschrapt en wordt voor nu in de koelkast geplaatst. Het hoofd van DC Films Walter Hamada heeft aangegeven aan de langetermijnvisie te willen werken. 

De film Legion of Doom waarin we onder andere slechterikken Lex Luthor en Deathstroke volgen, is geschrapt. De film moest eigenlijk dienen als crossover-film waarin meerdere soloprojecten van verschillende DC-schurken bij elkaar zouden komen. Hamada heeft aangegeven zich te willen focussen op het individuele succes van elke film en daarna pas na te denken over eventuele crossovers. Met die reden gaat de Legion of Doom-film de komende jaren nog niet verschijnen.

De Legion of Doom bestaat uit twaalf verschillende DC-schurken onder leiding van Lex Luthor. Deze groep probeert de Super Friends voor eens en voor altijd uit te schakelen. In de film Justice League kregen we voor het eerst een glimp te zien van Deathstroke en Lex Luthor, die de eerste voorbereidingen troffen om de groep te vormen.

 Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *