Log in

Left 4 Dead | Pixel Vault

Het is een van Valve’s best verkopende multiplayer-games na de Counter Strike-serie: Left 4 Dead. Maar na de release van deel 2 en wat DLC-pakketten is het angstvallig stil geworden. Tot nu, want het lijkt erop de titel in ontwikkeling is bij Valve als we de referenties op een beeldscherm mogen geloven.

De foto die als ‘bewijsmateriaal’ dient is genomen tijdens een rondleiding die Valve had georganiseerd voor een aantal van de beste DOTA 2 spelers. Tijdens de rondleiding kregen de spelers de verschillende kantoren te zien. Niet veel later werd er door Reddit-gebruiker r-dageek een foto geplaatst van een monitor met daarop verwijzing naar de Source Engine 2 en Left 4 Dead 3.

Het is al een tijdje bekend dat Valve aan de opvolger van de Source Engine werkt, maar er werd door de ontwikkelaar niet eerder gesproken over Left 4 Dead 3. Ondanks dat de game nog steeds niet is bevestigd, lijkt de titel wel in ontwikkeling te zijn. Een van de ‘tickets’ op het beeldscherm heeft namelijk de volgende tekst: “{SOURCE2} Restored L4D3’s devtest unit test. Ran locally 6 times without an assert. There may be so…”

Met de Gamescom in zicht is het dan ook niet eens zo’n gek idee dat Valve de game misschien dan wel zal aankondigen. Tot die tijd zullen we echter geduld moeten hebben en zullen we het moeten doen met deze éne afbeelding.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie