Log in

In een opmerkelijke en onverwachte wending heeft lead designer Scott Warner per direct ontslag genomen bij 343 Industries om aan de slag te gaan bij Visceral Games.

343 Industries, een relatief jonge doch grote studio onder de vleugel van Microsoft heeft sinds 2010 de taak om de Halo serie voort te zetten nadat Bungie zich distantieerde van de soft- en hardware gigant. De studio is druk bezig met deel 5 in de langlopende serie, al lijkt het dat het team het verder moet doen zonder een prominent figuur.

Scott Warner, die eerder heeft gewerkt aan de Mercenaries serie, liet weten via zijn Twitter dat hij afscheid neemt van 343 Industries en verder gaat bij Visceral Games: bekend van Dante’s Inferno en van de Dead Space serie. Hij zal daar werken als “design director” voor een alsnog onbekend project. Ondanks de tegenvallende verkoopcijfers van Dead Space 3, bestaat de mogelijkheid dat het voor Dead Space 4 kan zijn. EA heeft echter de Star Wars licentie, dus de kans bestaat dat het voor een tot nu toe onaangekondigde Star Wars titel is.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie