L.A. Noire komt opnieuw uit

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
L.A. Noire komt opnieuw uit

Ruim zes jaar geleden bracht Rockstar Games L.A. Noire uit. Waar we in Rockstar-games normaal criminelen spelen, liet deze game de andere kant van de munt zien: de wetshandhaving anno 1940. De game werd toen goed ontvangen, misschien wel zo goed dat het opnieuw uitbrengen van deze game een optie blijkt te zijn voor Rockstar Games.

In een persbericht van Rockstar Games laat de uitgever ons weten dat er vier nieuwe versies van L.A. Noire onze kant op komen. Drie van deze versies zijn de adaptaties voor de huidige consoles: PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De vierde versie is speciaal ontworpen voor VR met HTC Vive.

De Switch-versie is de volledige game met alle DLC. Deze versie ondersteunt ook de Joy-Con motion-besturing evenals touchscreen-besturing. De versie die uitkomt voor PlayStation 4 en Xbox One beschikt eveneens over de volledige game en alle DLC, maar deze ondersteunt ook 1080p-resoluties. Wanneer je de game speelt op PlayStation 4 en Xbox One X ondersteunt de game zelfs 4K-resoluties.

Tot slot komt er ook een VR-versie van de game voor HTC Vive. Voor deze versie zijn zeven onderzoeken opnieuw uitgewerkt voor een spannende VR-ervaring. Alle bovengenoemde uitvoeringen komen uit op 14 november.