Log in

Via een persbericht meldde Konami Digital Entertainment vandaag dat een nieuwe studio zijn deuren zal gaan openen in Los Angeles. De studio zal verschillende projecten gaan ontwikkelen voor het van origine Japanse bedrijf. Daarnaast zullen ze onderdelen gaan ontwikkelen voor bestaande franchises, waaronder de Metal Gear serie.

De studio zal met betrekking tot de Metal Gear franchise nog steeds overzien worden door geestelijk vader Hideo Kojima. Het team in Los Angeles zal namelijk voor een groot gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor de doorontwikkeling van het aanstaande deel, Metal Gear Solid 5. Ook zullen zij een essentiële rol gaan spelen in de ontwikkeling van zusterspel Metal Gear Solid: Ground Zeroes.

“Games zijn één van de grootste vormen van entertainment ter wereld, het is dan ook niet meer dan normaal dat we onze werkzaamheden spreiden over de hele wereld. Los Angeles is ‘ground zero’ voor de beste studio’s, faciliteiten en talent van wereldklasse. We maken gebruik van deze lokale bronnen om te bouwen aan een fantastisch team om game belevingen te creëren die net zo meeslepend zijn als een film of tv show”, aldus Hideo Kojima.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie