game nieuws Log in

Death Stranding | Kojima Productions | Pixel Vault

Tijdens een gesprek met Hideo Kojima tijdens de Tokyo Game Show heeft de ontwikkelaar wat summiere details losgelaten omtrent zijn mysterieuze project Death Stranding. Zo legde Kojima-san uit waar de naam op slaat en wat voor soort game Death Stranding zal zijn.

Zoals het Kojima betaamt is de beste man niet kwistig met het verstrekken van concrete informatie. Toch valt uit de cryptische omschrijvingen wel het een en ander op te maken. Het woord ‘stranding’ heeft namelijk niet uitsluitend de betekenis van aanspoelen, waar de trailer naar hintte. Volgens Kojima heeft het namelijk een dubbele betekenis. Kojima gaf aan dat in Death Stranding “iets van een andere wereld zal aanspoelen”. Tot zo ver is dit behoorlijk in lijn met de in de trailer getoonde inscripties waar al veel over gesproken werd.

De tweede betekenis is volgens Kojima net zo belangrijk. Een ‘strand’ is namelijk ook een streng of draad. Volgens hem zijn de lijnen onder de letters van Death Stranding dan ook geen druppels vloeistof maar koorden. Dit zou dan ook moeten slaan op het thema van de game, namelijk verbinden.

In Death Stranding vinden we een verhaal en een wereldvisie; het is allemaal verbonden door strengen.

Ook gaf Kojima aan dat Death Stranding een actiegame zal worden, online elementen zal bevatten en dat de game zich afspeelt in een open wereld. Meer informatie gaf de Japanner helaas niet, maar met de verstrekte informatie kunnen we in ieder geval al iets meer. De game wordt ontwikkeld voor de PlayStation 4 en de pc. Wanneer de game gaat verschijnen, is tot op heden nog niet bekend.Meer weten:

Lees hier al het Death Stranding nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *