Koei Tecmo lijkt zich te gaan richten op PlayStation 4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Koei Tecmo lijkt zich te gaan richten op PlayStation 4

Het Japanse Koei Tecmo lijkt zich te willen gaan richten op het uitbrengen van games op de huidige generatie console van Sony en daarmee stilletjes aan wat afstand te nemen van de PlayStation 3. Dit heeft Yosuke Hayashi, producer van Dead or Alive, laten doorschemeren.

Waar Koei Tecmo in het verleden games leek achter te houden om deze ook gereed te krijgen voor een release op de PlayStation 3, lijkt de uitgever zijn pijlen volledig te willen richten op de PlayStation 4. Hayashi liet weten “met dingen bezig te zijn die voorheen onmogelijk waren”, doelende op de games voor de huidige generatie console. Daarbij gaf hij ook toe dat in het verleden games nog wel eens op de lange baan werden geschoven vanwege de technische beperkingen die de vorige generatie console met zich mee bracht.

Hoe denk jij hierover? Vind jij dat meer uitgevers het voorbeeld van Koei Tecmo zouden moeten volgen en vooruit moeten gaan kijken, of zie jij liever dat de PlayStation 3 en Xbox 360 ook nog voorzien blijven van nieuwe games? Laat het ons weten in de comments.