gamenieuws Log in

V-Rally 4 | Pixel Vault

Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games hebben de terugkeer van een klassieke rallyserie aangekondigd: V-Rally. Later dit jaar krijgt de game zijn vierde deel op pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

V-Rally verscheen voor het eerst in 1997 voor de originele PlayStation, waarna de serie in 2003 uit het straatbeeld verdween. Nu keert de serie terug, in ontwikkeling bij de Franse ontwikkelaar Kylotonn Racing Games, bekend van onder andere de WRC-serie.

Volgens het eerste persbericht van uitgever Bigben mogen we een balans van sensatie, presentatie en simulatie verwachten. Daarbij zullen spelers deelnemen aan verschillende elementen, met onder andere standaard rallyraces, maar ook Extreme-Khana, V-Rally Cross, Buggy-races en Hillclimb-evenementen. In de eerste trailer zien we alvast drie van de vijftig voertuigen: de Porsche 911 Safari, Ford Mustang en Ford Fiesta RS RX.

Meer over de game is er momenteel nog niet bekend, behalve dat deze in september van dit jaar in de winkels moet liggen voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie