game nieuws Log in

Kingdom Hearts 3 | Pixel Vault

In een interview heeft Kingdom Hearts 3-regisseur Tetsuya Nomura bekendgemaakt dat het nieuwste deel in de serie betaalde uitbreidingen zal krijgen. Fans hoeven echter niet op een Final Mix-versie van de game te rekenen. De game zal wel een Critical Mode krijgen.

In eerdere interviews hintte Tetsuya Nomura al naar uitbreidingen voor Kingdom Hearts 3, maar nu heeft de regisseur het dan ook echt bevestigd. In een interview met het Japanse Dengeki Online geeft Nomura aan dat het plan is om nog voor het einde van het jaar een grootschalige uitbreiding aan te kunnen bieden. Volgens het interview werkt het team er zo hard aan, dat Nomura er zelfs zijn nachtrust voor opoffert.

De plannen voor een betaalde uitbreiding zorgen er ook voor dat Kingdom Hearts 3 geen Final Mix-versie zal krijgen. Deze versie verscheen normaliter na het origineel met extra content. In plaats daarvan komen er naast de grote uitbreiding ook kleinere uitbreidingen die gratis zullen zijn.

Een van de uitbreidingen is de Critical Mode, waarbij de game een heel stuk lastiger zal worden. Volgens Nomura gaat het hier niet om kunstmatige aanpassingen, maar om diepgaande veranderingen. De regisseur stelt dat deze uitbreiding “leuk is zoals alleen de Critical Mode kan zijn”.

Wanneer spelers de Critical Mode mogen verwachten, is nog niet bekend. Onze review van Kingdom Hearts 3 lees je hier.Meer weten:

Lees hier al het Kingdom Hearts 3 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *