Log in

Topman Tetsuya Nomura verklaarde dit in een interview tegen de L.A. Times. Ontwikkelaar Square-Enix bracht het eerste deel uit in 2002 op de PlayStation 2 en sindsdien zijn er talloze spinoffs geweest van de serie maar slechts een echt vervolg. Deel 3 werd op de E3 van dit jaar aangekondigd en zal het laatste deel zijn in de Trilogie rondom de Disney- en Final Fantasy werelden.

De fans van de serie hoeven echter niet te treuren volgens Nomura; “Na tien jaar is dit eindelijk het laatste en derde hoofddeel. Ik kan dit eigenlijk geen trilogie noemen vanwege alle spinoffs. In Kingdom Hearts 3 zal de strijd die de karakters hebben gestreden de afgelopen tien jaar tot een eind komen. Dat is het plan. Maar de serie zal hier niet ophouden. Alleen deze specifieke vijand waar de personages het tegen op hebben genomen zal zijn eind zien”.

Een officiële release datum is nog niet bekend voor de game maar wel werd er op de E3 van dit jaar gemeld dat de game zal uitkomen voor PlayStation 4 en Xbox One. Voor mensen die onbekend zijn met de serie zal Kingdom Hearts 1.5 in September verschijnen voor de PlayStation 3 en deze zal de belangrijkste games en verhaallijnen bevatten van de franchise tot nu toe.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie