game nieuws Log in

Kingdom Hearts 2.8 HD Final Chapter Prologue stond op de planning om ergens in december te gaan verschijnen. Square Enix heeft op de Tokyo Game Show laten weten dat de release is verzet met behulp van een nieuwe trailer.

Kingdom Hearts 2.8 HD Final Chapter Prologue zal exclusief verschijnen voor de PlayStation 4. Dit is geen nieuws, maar wat wel nieuw is, is de datum waarop de game zal verschijnen. Deze is verzet naar 12 januari voor Japan en 24 januari voor Europa. De titel is een opvolger van Kingdom Hearts 2.5 HD Remix en zal naast een volledige high-definition upgrade van Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance ook twee nieuwe delen gaan bevatten.

De eerste hiervan heet Kingdom Hearts χ Back Cover, wat een nieuw verhaal middels high-definition cinematics over de Foretellers gaat brengen en het tweede nieuwe deel gaat Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep – A Fragmentary Passage heten. Dit verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van Birth by Sleep vanuit het perspectief van Aqua en daarmee komt de tussenstand van de Kingdom Hearts-franchise op een respectabele tien games te staan.

 Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *