game nieuws Log in

Nintendo | Pixel Vault

Sinds het ontstaan van Nintendo kende het Japanse bedrijf al veel successen met verscheidene titels. Iedereen die het leuk vindt om deze titels nog eens te ontdekken, kan een kijkje nemen op noclip website. Op deze website keren we terug naar deze geliefde titels en vliegen we als het ware door de levels. 

De website zelf werd gemaakt door JasperRLZ. Via zijn Twitter-kanaal zien we dat hij al sinds augustus bezig is aan dit project. Het resultaat hiervan is een gigantische bibliotheek met levels uit bekende Nintendo-games, verspreid over de verschillende platformen. Zo vinden we in de bibliotheek titels als Wind Waker, Mario Kart Wii, Ocarina of Time, Luigi’s Mansion en Metroid Prime. Naast oude titels steken er ook nieuwere titels de kop op, zoals Super Mario Odyssey, Splatoon en Breath of the Wild.

Via het twitterkanaal van de maker vernemen we dat deze website hem tweehonderd dollar en veel tijd heeft gekost om te maken. Als we een level selecteren, dan zien we niet alleen het level verschijnen, maar komt het ook tot leven door de animaties. Hoe de maker dit proces ontwikkelde, is te lezen op zijn officiële kanaal op Twitter.Meer weten:

Lees hier al het Luigi's Mansion nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *