game nieuws Log in

FIFA17 | Pixel Vault

Sinds Fifa 17 kennen we The Journey: een singleplayer verhaalmodus waarin we de avonturen van opkomende voetballegende Alex Hunter volgen. In het nieuwste deel gaat Hunter naar Real Madrid, wat ook door de club met veel bombarie is aangekondigd. Fans zijn momenteel echter niet blij.

Met de aankondiging dat Alex Hunter in Fifa 19 naar Real Madrid zal gaan, is er bij zowel Electronic Arts als Real Madrid een hypemachine gestart. Het hoogtepunt: de voetbalclub is begonnen met het verkopen van echte tenues van de virtuele speler, iets wat fans tegen het zere been schopt.

Fans maken zich namelijk zorgen om de club. Coach Zinedine Zidane vertrok recent bij de club en ook Ronaldo pakte zijn spullen om in Italië bij Juventus te gaan spelen. Terwijl andere clubs in de Spaanse La Liga nieuwe spelers kopen, heeft Real alleen nog maar een nieuwe keeper weten te bemachtigen. Het feit dat Real in die situatie de komst van de digitale Hunter als een echte speler viert, schiet dan ook bij velen in het verkeerde keelgat:

De transferperiode duurt nog tot 31 augustus, dus de Spanjaarden hebben nog iets minder dan een maand om nieuwe spelers in huis te halen. Hoewel de klok dus tikt, kun je in de tussentijd hier een Alex Hunter-tenue bestellen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *