Log in

Trump | Pixel Vault

Dat Trump veel achter zijn computer zit om te Tweeten wisten we al, maar gebruikt hij zijn computer ook om te gamen? Je zou het haast denken, omdat de president van de Verenigde Staten sprak over de levering van F-52-straaljagers aan Noorwegen. Deze F-52-gevechtsvliegtuigen bestaan namelijk alleen in Call of Duty.

Trump’s opmerkingen over F-52-gevechtsvliegtuigen zorgden in eerste instantie voor veel verwarring. Voor zover bekend was de F-35 namelijk het meest geavanceerde gevechtsvliegtuig in de Amerikaanse luchtmacht. Toen de president opmerkte dat de Verenigde Staten in totaal 52 F-35- en F-52-straaljagers aan Noorwegen geleverd had, wist dan ook niemand waar hij het over had:

In November we started delivering the first F-52s and F-35 fighter jets, we have a total of 52 and they’ve delivered a number of them already a little ahead of schedule.

Nader onderzoek wees uit dat de F-52-straaljagers waar Trump het over had alleen bestaan in Call of Duty: Advanced Warfare. Het geavanceerde gevechtsvliegtuig speelt de hoofdrol in de missie Throttle, waarin je ermee op hoge snelheid door een serie ravijnen moet navigeren voorafgaand aan de invasie van New Bagdad.

Waarschijnlijk heeft Trump het aantal van 52 geleverde straaljagers door elkaar gehaald met het typenummer. Persvoorlichter Sarah Huckabee Sanders weigerde later te reageren op de vraag of president Trump fan is van Call of Duty.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie