game nieuws Log in

Fuggles & Warlock | Pixel Vault

Dat games en drankjes goed samen kunnen gaan, is al een tijdje geen geheim meer. In augustus kwamen we namelijk te weten dat Bethesda een patent voor Nuka Dark, een drank uit Fallout 4, aanvroeg. Daar blijft het echter niet bij. De slijterij Fuggles & Warlock brouwde namelijke enkele bieren gebaseerd op Persona 5, Final Fantasy en Yakuza.

Zij die graag willen proeven van deze biertjes, kunnen het beste afreizen naar het Canadese Richmond. Daar bevindt zich de slijterij van Fuggles & Warlock. Het speciale aan deze winkel is dat zij bier maken dat ze baseerden op de gaming- en pop-cultuur. Een winkel naar ons hart dus.

Volgens de website van de winkel bevat het Persona 5-bier een fruitige en lichte moutsmaak. Dit alles met verschillende soorten hop en een alcoholpercentage van 5,1%. Het Final Fantasy-bier toont personage Shiva en een percentage van vijf procent op z’n etiket. Dat bier is erg bitter en smaakt naar pompelmoes. De alcoholische drank die het bedrijf brouwde ter ere van Yakuza kreeg de naam Kiwami. Kiwami is een erg zuur pruimenbier. Het alcoholpercentage hiervan bedraagt 6,4%.

Wanneer we verder op de website kijken, zien we ook dranken gebaseerd op Super Smash Bros., de film Hot Tub Time Machine, de band Daft Punk en meer.Meer weten:

Lees hier al het Dissidia Final Fantasy NT nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *