game nieuws Log in

Battle Royale | Pixel Vault

Dat fans van bepaalde games ver gaan is een understatement. Een van de superrijke klanten van HushHush benaderde het bedrijf om een battle royale te organiseren op een eiland. Om dit project te realiseren zoekt het bedrijf nu iemand die dit realiseert.

Net zoals in battle royale-titels is het bij dit toernooi de bedoeling dat je als laatste overblijft. Het enige verschil is dat je bij deze fysieke versie geen deelnemers vermoordt. Hierdoor gebruiken de deelnemers een luchtdrukgeweer en hebben ze druk-gevoelig pantser om. In totaal doen er honderd deelnemers mee voor een prijzenpot van honderdduizend pond (€116.000).

Het volledige toernooi neemt in totaal 36 uur in beslag, oftewel drie dagen van 12 uur. Buiten al dat strijden is er ook eten en een slaapgelegenheid inbegrepen. Om dit alles te verwezenlijken zoekt HushHush een spelmaker. De geschikte persoon is in totaal zes weken bezig en krijgt voor de moeite 45.000 pond of 52.250 euro.

Wat is de succesformule van het battle royale-genre? Rohald schreef hierover een uitgebreid opiniestuk. Eerder benieuwd naar hoe het genre zijn opmars maakte in 2018? Lees dan het artikel rond het jaar van de battle royale.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *