game nieuws Log in

Imperator: Rome | Pixel Vault

Imperator: Rome verscheen vorige week en bevat een map-editor. Net zoals bij de vorige games van ontwikkelaar Paradox Interactive is deze erg populair bij spelers. Zozeer zelfs dat fans de editor elke keer gebruiken om een fantasiewereld te maken. Deze keer is Midden-aarde van In de Ban van de Ring aan de beurt. 

De maker van deze map is MattTheLegoman. Hij plaatste op Reddit een schermafbeelding van zijn creatie in Imperator: Rome. MattTheLegoman noemde zijn ontwerp een ruwe map van Midden-aarde. Het lijkt er inderdaad op dat de kaart nog niet volledig af is.

Als we naar de reacties kijken, dan zien we dat deze erg verdeeld zijn. Sommigen zijn het beu dat elke titel van Paradox een Lord of the Rings-mod krijgt. Anderen waren juist erg benieuwd naar het volledige eindresultaat.

Het is niet de eerste keer dat gebruikers een fantasiewereld maken in een Paradox-titel. In Crusader Kings II maakte iemand in 2014 ook al de kaart van Midden-aarde na. Diezelfde game kreeg ook een Game of Thrones- en een Elder Scrolls-map.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *