Log in

Saints Row: The Third - Pixel Vault

Gamen is niet bepaald een goedkope hobby. Voor de release van een nieuwe AAA-game moeten we toch al snel zo’n 60 euro op tafel leggen. Meer dan genoeg centen voor wat digitaal vermaak zou je zeggen, maar daar is niet iedereen het mee eens. De fanatiekeling maakt namelijk maar wat graag gebruik van de mogelijkheid om wat exclusieve speeltjes te bemachtigen die gameontwikkelaars bij hun games stoppen. Deze bijzondere bijkomstigheden worden verkocht als onderdeel van speciale, limited edities. Hoe dieper in de buidel wordt getast, hoe extravaganter de extraatjes worden.

Wie wat extra geld overhad voor de speciale edities van de meest recente Call of Duty-titels mocht onder meer een radiografisch bestuurbare replica van de RC-XD en de futuristische Dragonfire Drone in ontvangst nemen. De verkoopprijs van deze beperkt verkrijgbare pakketten lag ruim boven de 100 euro. Het kan nog gekker: bij het preorderen van de speciale editie van de Japanse versie van Resident Evil 6, Biohazard 6, mocht de toekomstige bezitter onder meer een draagbare replica van Leon Kennedy’s leren jas verwachten. Het prijskaartje wat aan dit pakket hing? Omgerekend zo’n 1000 euro.

Maar als er iets is waar Saints Row bekend om staat, is het wel het bewandelen van de overtreffende trap in absurditeit. Met de aanstaande release van het 4e deel in de Saints Row-serie komt dan ook een wel hele speciale uitgave van het spel die de naam The Super Dangerous Wad Wad Edition draagt. Liefkozend ook wel bekend onder de toepasselijke naam The Million Dollar Pack, want, jawel, deze exclusieve editie van de game gaat de gelukkige bezitter maar liefst een miljoen dollar kosten.

Deep Silver ziet zelfs de sky niet langer als de limit, want het pakket bevat onder meer een ruimtevlucht met Virgin Galactic. Maar dat is natuurlijk niet alles. Het lijstje met bizarre extraatjes ziet er verder als volgt uit: de Saints Row IV: Commander in Chief Edition van het spel; een levensgrote replica van de Dubstep Gun; een volledige dag spionagetraining; een lidmaatschap van E25 Super Car Club voor een jaar en een Lamborghini Gallardo om het de moeite waard te maken; plastische chirurgie naar keus; een dagje winkelen met een personal shopper om de ultieme Planet Saints capsule garderobe te creëren; 7 nachten voor twee in The Jefferson Hotel in Washington DC, inclusief een eersteklas vlucht; een Hostage Rescue Experience; een gloednieuwe Toyota Prius inclusief verzekering, om iets terug te doen voor het milieu en; een verblijf van 7 nachten in het Top Royal Suite in het Burj-al-Arab in Dubai, natuurlijk wederom inclusief een eerste klas vlucht.

Dus: Beste Sinterklaas…

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie