Log in

Al jaren zijn er geruchten, grappen en spoofs over: een film rondom The Legend of Zelda. GameSpot maakte zelfs ooit een trailer voor een live-action Zelda-film, wat later een 1 April-grap bleek te zijn. Nu blijkt dat een Zelda-film echter helemaal niet zo’n gek idee is…

Imagi Animation, de studio die ook verantwoordelijk was voor de Teenage Mutant Ninja Turtles-film uit 2007 en de Astro Boy-film uit 2009, had namelijk in 2007 nog een ‘pitch’ lopen, namelijk die voor een The Legend of Zelda-film. Helaas is de film nooit verder doorgezet, maar nu hebben we een idee hoe de film eruit zou komen te zien.

Adam Holmes, die aan het hoofd stond van de presentatie, heeft nu een video geupload waarin heel erg duidelijk wordt welke richting de film op zou gaan. En ondanks dat deze afwijkt van wat we tot nu toe van Nintendo gewend zijn, zou ik het persoonlijk best zien zitten om deze film ontwikkeld te zien.

Maar goed, dat zal voorlopig niet gebeuren en zullen we het moeten doen met deze video. Bekijk hieronder een aantal screenshots, of bekijk de hele video hier op Vimeo.

Legend of Zelda Film 003

Legend of Zelda Film 004

Legend of Zelda Film 005

Legend of Zelda Film 002

Legend of Zelda Film 001Tags:

Lees verder:

Geef een reactie