game nieuws Log in

Varmilo VA108M toetsenbord | Pixel Vault

PlayerUnknown’s Battlegrounds spelers opgelet! Er is daadwerkelijk een speciaal PUBG toetsenbord te koop die je kunt gebruiken in de strijd om te winnen.

Het Chinese bedrijf Varmilo staat erom bekend dat het goede toetsenborden maakt en is niet bang om een vreemd design uit te brengen. Van de VA108M- en VA87M-modellen zijn dan nu ook daadwerkelijk onofficiële PUBG versies van het toetsenbord gemaakt.

Het toetesenbord heeft een spatiebalk waarop ‘Winner Winner Chicken Dinner!’ staat geschreven, maar dat garandeert je niet automatisch de winst. Het is slechts een aandenken naar eerdere overwinningen of het doel waar je naar streeft.

PUBG toetsenbord | Pixel Vault

Het toetsenbord heeft een combinatie van zwart, wit en gouden toetsen. De toetsen zijn overigens uitgerust met de iconen van in-game opties waardoor je nog gemakkelijker kunt schakelen tussen wapens en andere functies. De omhulling van het toetsenbord is afgewerkt met een zwart houten materiaal.

The Chicken Dinner toetsenborden zijn te koop voor ongeveer 107 euro en 122 euro te koop. Dit is de omgerekende prijs vanuit dollars natuurlijk.Bron:

Tags:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *