game nieuws Log in

EVE Online | Pixel Vault

Het is EVE Online-speler Katia Sae gelukt om elk sterrenstelsel in de game te bezoeken. Ze bezocht elk van de 7.805 stelsels in de MMO in ongeveer tien jaar, zonder daarbij een schip te verliezen aan piraten.De speler achter personage Katia Sae begon omstreeks 2009 aan haar queeste, kort nadat CCP Games de Dominion-uitbreiding uitbracht. “CCP Games was bezig New Eden visueel nieuw leven in te blazen. De planeten en nevels op de achtergrond kregen een grafische update en ik besloot dat ik dat allemaal zelf wilde zien,” aldus Katia.

Katia’s opdracht bestond uit meer dan alleen elk sterrenstelsel even langsgaan. Ze bezocht per stelsel elke planeet en documenteerde monumenten en andere bezienswaardigheden. Haar avonturen publiceerde ze op een blog, samen met meer dan 50.000 screenshots. Hieronder valt bijvoorbeeld het monument van Titan-schip Steve, het eerst gemaakte -en verwoeste- Titan-schip in de MMO.

Als beloning voor haar prestatie nodigde CCP Games Katia uit het Polaris-stelsel te bezoeken. Dit is een stelsel exclusief voor medewerkers, en wordt gebruikt als ontmoetingsplaats en live test-omgeving. Daarnaast zal er ter ere van Katia een monument worden opgericht in haar ‘thuisstelsel’, Saisio.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *