game nieuws Log in

Voor Dragon Age-fans zal de naam Varric Tethras niet als onbekend in de oren klinken. Deze dwerg, huurling en schrijver scoorde vooral punten met zijn bijdehante opmerkingen, maar was ook regelmatig te horen over zijn boeken. Een van deze boeken is later dit jaar ook echt te koop.

Varric Tethras was niet alleen een van de kompanen van de hoofdrolspelers in Dragon Age 2 en Dragon Age: Inquisition, maar ook een volwaardig schrijver. Dankzij uitgevers Dark Horse Books en Penguin Random House komt een van zijn boeken ook in fysieke vorm beschikbaar. Het boek Hard in Hightown is een thriller die zich afspeelt in Kirkwall, een stad bekend uit Dragon Age 2. De samenvatting is als volgt:

Twenty years of patrols have chiseled each and every stone of the Kirkwall streets into city guardsmen Donnen Brennokovic. Weary and weathered, Donnen is paired with a recruit so green he might as well have leaves growing out of his armor. When the mismatched pair discover a dead magistrate bleeding out on the flagstones, they’re caught up in a clash between a shadowy organization known only as the Executors and a secretive group of Chantry agents–all over some ancient artifact.

De thriller wordt geschreven door Varric Tethras, maar met ondersteuning van Mary Kirby. Kirby is een schrijfster bij BioWare en voor een groot gedeelte verantwoorden voor de woorden en teksten van Varric in de games. Het boek heeft een geschilderde kaft van E.M. Gist, terwijl Stefano Martino, Álvaro Sarraseca, Andres Ponce en Ricardo German Ponce Torres illustraties in het boek verzorgen.

Hard in Hightown | Dragon Age | Pixel VaultHet boek is vanaf nu voor te bestellen bij onder andere Amazon. Op 31 juli moet Hard in Hightown beschikbaar komen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *