game nieuws Log in

Sekiro: Shadows Die Twice | Pixel Vault

Games bevatten tegenwoordig allerhande gadgets om die bepaalde game iets leuker te maken. Sommige fans zijn vaak zo bezeten van een bepaald wapen dat ze dit namaken. Zo ook de Britse uitvinder Colin Furze. Hij maakte twee gadgets uit Sekiro: Shadows Die Twice na. 

In een tweedelige video zien we hoe de Britse uitvinder het Loaded Shield uit Sekiro: Shadows Die Twice namaakte. Het eerste deel dateert van vorige week en daarin zien we hoe Furze deze prothese maakte. Na veel bloed, zweet en ongetwijfeld tranen zien we deze week het eindresultaat in actie. Zo moet dit paraplu-achtige schild de vonken van een lasapparaat, vlammen uit een vlammenwerper en zelfs vuurwerk trotseren.

Dit tweedelige filmpje van de paraplu-achtige prothese is niet het eerste wat hij namaakte. In een video die dateert van 14 maart zien we hoe Colin Furze de Loaded Axe-prothese namaakt en uittest. Tijdens deze test laat hij naast hout ook niets heel van een pompoen en een bloemkool. De drie betreffende filmpjes zijn te bekijken via zijn YouTube-kanaal.

Meer weten over deze titel? Check dan zeker onze hands-on van deze titel. De review van Sekiro: Shadows Die Twice is binnenkort te lezen op Pixel Vault.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *