game nieuws Log in

Apex Legends The Wild Frontier Octane

Mozambique is getroffen door een heftige cycloon die een groot deel van de populatie bedreigt. Meer dan 500.000 duizend mensen zijn in nood en hulptroepen kunnen de stad Beira moeilijk bereiken. Apex Legends spelers zetten zich in voor hulp.

Een woord kan twee verschillende betekenissen in compleet andere context hebben. Gamers denken bij het horen van Mozambique tegenwoordig vooral aan het afschuwelijke pistool/shotgun uit Apex Legends. In het reguliere gebruik is Mozambique een land aan de oost kust van Midden-Afrika.

Nu het land heftig getroffen is door een cycloon, hebben spelers van Apex Legends een initiatief voor een goed doel opgezet. Via de officiƫle sub-reddit van Apex Legends zijn links gedeeld naar onder andere het Rode Kruis. Hier kunnen donateurs geld storten voor de hulporganisaties die Beira proberen te bereiken. Een tweede idee dat is geopperd, was dat Respawn Entertainment een unieke Mozambique skin moest ontwikkelen. De skin zou dan te koop worden gesteld en het geld zou dan gestort worden naar de verschillende hulporganisaties. Of Respawn Entertainment dit ook een goed idee vind, is nog niet bekend.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *