gamenieuws Log in

Kerbal Space Program | Pixel Vault

De populaire ruimtegame Kerbal Space Program krijgt voor het eerst een officiële uitbreiding. De Making History Expansion voegt nieuwe functies toe zoals een Mission Builder en missies gebaseerd op historische momenten.

Kerbal Space Program is al sinds 2016 te spelen, maar het was nog niet eerder dat er een officiële uitbreiding voor kwam. Met de Making History Expansion brengen Private Division en Squad daar verandering in. De uitbreiding brengt twee grote veranderingen met zich mee. De eerste is de toevoeging van een Mission Builder, waarbij spelers zelf scenario’s kunnen bouwen met specifieke evenementen en voltooiingscondities. Daarna kunnen ze deze missies delen met spelers uit de community.

Daarnaast bevat de uitbreiding een compleet nieuw missiepakket in de vorm van het History Pack. Hierin spelen spelers verschillende missies gebaseerd op de ervaring van de mens in de ruimtevaart, maar dan met een Kerbal-twist. Ook voegt de uitbreiding verschillende nieuwe onderdelen voor de ruimtevoertuigen en outfits voor de Kerbal toe.

De Making History Expansion is vanaf vandaag te koop voor de pc, tegen een bedrag van 14,99 euro. Of de uitbreiding binnenkort ook naar andere platformen komt, is nog niet bekend. Een trailer voor de uitbreiding is hierboven te bekijken.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie