game nieuws Log in

Journey To The Savage Planet

Tijdens The Game Awards hebben 505 Games en Typhoon Studios een nieuwe game onthuld die in 2019 gaat verschijnen. Deze heet Journey To The Savage Planet en is het werk van Alex Hutchison. Hij werkte mee aan titels als Far Cry 4 en Assassin’s Creed 3. 

Alex Hutchison beschrijft de game zelf als een passieproject van hem en het gehele team. In de game speel je als medewerker van een middelgroot interstellar exploratiebedrijf. Je wordt gedropt op een onbekende plek in de verre uithoeken van het universum. Je hebt geen uitrusting meegekregen en moet het zien te redden met de dingen die voor handen zijn. Op basis van die bevindingen moet jij bepalen of de planeet gebruikt kan worden om door de mensheid bewoond te worden.

“The core tenets of Typhoon are strong flavors, lots of intertwined systems, a penchant for bad jokes and a deep and abiding love of collaborative play,” says Hutchinson. “Journey to the Savage Planet will encompass all of those things and more.”

Journey To The Savage Planet zal in 2019 verschijnen op PlayStation 4, Xbox One en pc. De onthullingstrailer kan je hieronder bekijken.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *