game nieuws Log in

Er gingen al geruchten rond over de opkomende ‘Sonic the Hedgehog’-film sinds Paramount aankondigde dat ze de blauwe egel naar het grote scherm zou brengen. Zo was er enige speculatie of de film CGI zou zijn en wie de beroemde karakters zouden spelen. Jim Carrey bevestigt dat hij de rol van Dr. Ivo ‘Eggman’ Robotnik op zich zal nemen.

De film is op dit moment in productie en zal naar verwachting op 15 november 2019 te zien zijn. Carrey liet weten dat hij, zoals vele fans hadden gehoopt, inderdaad betrokken is bij de film en dat hij met zijn komische kunsten te zien zal zijn als de gemene, doorgedraaide wetenschapper. Op de Television Critics Association perstour onthulde Carrey dat de film een live-action film gaat worden, maar sprak niet over andere details. Op de vraag hoe Carrey de wetenschapper zal gaan neerzetten, antwoordde hij met: “Magie, gemixt met wanhoop.”

Carrey zal in de film te zien zijn naast Westworld’s James Marsden, Ride Along’s Tika Sumpter en ‘The Characters’ Natasha Rothwell. Marsden speelt de rol van een jonge agent in de stad Greenhill die gaat samenwerken met de jonge delinquent Sonic the Hedgehog om de doorgedraaide professor Robotnik te stoppen in zijn poging om de wereld over te nemen.

Het is nog niet bekend welke rollen Sumpter en Rothwell in de film gaan spelen. Tevens is er niet bekend wie de rol van Sonic zal gaan spelen.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie